Germinal Beerschot en Slavia Praag willen Vlcek

De Nijs Michael
| 26 reacties
Germinal Beerschot en Slavia Praag willen Vlcek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot kondigde vorige week de transfer van Bart Goor aan, maar de Antwerpse fusieclub hoopt nog meer zaken te doen in Anderlecht. Zo staan ook Sacha Iakovenko en Stanislav Vlcek op het verlanglijstje van de Ratten.

Hernan Losada, de Argentijn die Germinal Beerschot deze winter inruilde voor Anderlecht, voelt nog steeds niets voor een terugkeer naar zijn oude liefde. Daarom heeft Aimé Anthuenis nu zijn zinnen gezet op Sacha Iakovenko en Stanislav Vleck.

Anderlecht lijkt alvast bereid om mee te werken aan een verhuur van Iakovenko, maar het is niet meteen duidelijk of de speler zelf een tijdelijke verhuis naar het Kiel ziet zitten. Stanislav Vlcek mag het Astridpark dan weer definitief verlaten, maar Germinal Beerschot zal moeten afrekenen met hevige buitenlandse concurrentie.

Zo raakte eerder al bekend dat de Schotse topclub Glasgow Rangers interesse toont in de aanvaller, maar nu komt ook het Tsjechische Slavia Praag op de proppen. Praag is overigens geen onbekend terrein, want de international ruilde de Tsjechische hoofdstad vorige winter voor Anderlecht. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties