Weinig belangrijk weekend voor de boeg

Luc Goderis
| 1 reacties
Weinig belangrijk weekend voor de boeg

We gaan in het damesvoetbal waarschijnlijk een rustig weekend tegemoet. Een zuivere derby en een zespuntenwedstrijd onderaan de rangschikking zijn de meest in het oog springende duels.

We gaan van de veronderstelling uit dat de drie koplopers straks geen steken laten vallen.  Dom puntenverlies is immers een kleine zelfmoord met oog op de titelkans.
 
Een zuivere derby met veel sfeer vinden we steeds bij Vlimmeren Sport – Lentezon Beerse (en omgekeerd).  Het is ondertussen vier seizoenen geleden dat Lentezon nog eens bij de buren kon winnen (1-4).  Ongetwijfeld zal Vlimmeren deze kleine traditie willen behouden, voornamelijk om met hun huidige vierde plaats het jaareinde te vieren.
 
De belangrijkste wedstrijd voor dit weekend is zeker Famkes Merkem – White Star Woluwe.  Beide ploegen staan broederlijk, of moet dat hier zusterlijk zijn, op de voorlaatste plaats.  Ze hebben nauwelijks drie punten voor op hekkensluiter Braine-Rebecq.  Woluwe mag de week nadien de heenwedstrijden afsluiten met een bezoekje van Braine.  Een goede zaak voor White Star indien ze de beide wedstrijden zouden winnen, maar of de andere concurrenten hiermee akkoord kunnen gaan is een andere zaak.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties