Lokeren: "Maazou doet het seizoen uit"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Lokeren: "Maazou doet het seizoen uit"
Foto: © SC

Lokeren draait momenteel probleemloos mee in de middenmoot van de Jupiler Pro League en dat hebben de troepen van trainer Leekens vooral te danken aan Ouwo Moussa Maazou. De topschutter scoort met de ogen dicht en dat wekt uiteraard de nodige interesse.

Maazou werd de voorbije weken aan heel wat binnen- en buitenlandse clubs gelinkt, maar de Belgische topschutter zal wellicht ook na nieuwjaar op Daknam te bewonderen zijn. Lokeren laat via voorzitter Roger Lambrecht namelijk weten dat de aanvaller (nog) niet te koop is. 

"Maazou doet de competitie uit", is Lambrecht klaar en duidelijk in Het Laatste Nieuws. "Waarom zouden we hem weg doen? Maazou zal aan het einde van het seizoen ook nog geld waard zijn. We hebben nu eens een goeie: de supporters mogen ook een keer wat hebben. Maazou is een uitzonderlijke speler. Hij is groot en sterk, een echte krachtpatser, én hij is razendsnel. Maazou is de snelste speler die Lokeren ooit gehad heeft. Met hem erbij sta je voor de start van de match 1-0 voor."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties