Club Brugge: 'Moeten vanavond rust bewaren'

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Club Brugge: 'Moeten vanavond rust bewaren'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft vanavond aan één punt genoeg tegen FC Kopenhagen om Europees te overwinteren. Na de optater vorige zondag tegen Standard Luik is er zeker twijfel in de groep geslopen. De Club-spelers beseffen dat ze slim zullen moeten zijn.

"We kunnen moeilijk zeggen dat we aan de vorige wedstrijd een goed gevoel hebben overgehouden. Want dat zou echt belachelijk zijn. Los van het feit dat we onze meerdere moesten erkennen in Standard, deed die 1-4 echt pijn. We hebben ook onze trots en onze eer", zegt Koen Daerden vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

Daerden weet dat Club Brugge slim zal moeten zijn vanavond en dat de rust bewaard zal moeten worden. "We mogen geen gekke dingen doen en onze momenten en fases goed uitkiezen."

Joseph Akpala staat al sinds 1 november droog en wil dringend nog eens scoren. "Ik heb een lichte terugval, maar dat maakt iedereen mee. Het verschil tussen Charleroi en Club Brugge is erg groot. Geef me de tijd en de ruimte om eerst het topniveau in België onder de knie te krijgen. Ik vraag toch om wat krediet", aldus de Nigeriaan. Over vanavond denkt hij dat Club Brugge en Kopenhagen elkaar waard zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties