De Sutter: 'Wil tegen Cercle in de basis staan'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Sutter: 'Wil tegen Cercle in de basis staan'
Foto: © SC

Tom De Sutter bedankte het Cerclepubliek zaterdag met zijn zevende seizoenstreffer. De spits werd na de wedstrijd door het bestuur en supporters in de bloemetjes gezet; na de winterstop verdedigt hij de kleuren van Anderlecht.

Het was een blije Tom De Sutter die na de met 4-3 gewonnen wedstrijd tegen KSV Roeselare de pers te woord stond. De Oost-Vlaming had enkele weken geleden verklaard dat hij zijn publiek nog iets wou teruggeven voor de steun die hij steeds van hen mocht ontvangen. Met vijf treffers uit de laatste vier matchen hield de Brugse aanvalsleider woord.
 
Na Nieuwjaar mag De Sutter zijn kunsten tonen bij Anderlecht. “Ik ben Cercle eeuwig dankbaar voor de kans die ze me hier gegeven hebben”, zei de afscheidnemende speler na afloop. “Ik ga deze warme vereniging missen."
 
Het afscheid van Cercle is echter maar van korte duur. Op 16 januari trekt groen-zwart immers naar het Vanden Stockstadion. “Gelukkig liep ik tegen Roeselare niet tegen een derde gele kaart aan, anders was ik geschorst. Uiteraard wil ik tegen Cercle in de basis staan”, keek De Sutter al hoopvol vooruit.
 
De Sutter beseft dat het niet evident zal zijn om zijn plaats op te eisen in de aanvalslinie van paars-wit. Toch is hij van plan om complexloos de concurrentie aan te gaan met de andere spitsen. “Ik wil mij bewijzen bij Anderlecht en zal mijn stinkende best doen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties