Arsenal bereidt 'sensationeel bod' voor op Tévez

De Nijs Michael
| 3 reacties
Arsenal bereidt 'sensationeel bod' voor op Tévez
Foto: © SC

Carlos Tévez maakt momenteel nog het mooie weer bij Champions League-winnaar Manchester United, maar het zou wel eens kunnen dat de Argentijn volgend seizoen bij een andere Engelse topclub aan de slag gaat. Arsenal is namelijk erg geïnteresseerd.

Carlos Tévez is nog eigendom van een investeringsmaatschappij onder leiding van Kia Joorabchian, maar momenteel speelt hij op huurbasis voor Manchester United. De winnaar van de Champions League heeft bovendien een optie waardoor de Argentijn voor 35 miljoen euro definief kan worden overgenomen op het einde van dit seizoen.

Manchester United vindt dat bedrag echter iets te veel van het goede, zeker in combinatie met de hoge looneisen van de aanvaller. Bovendien beschikt Manchester United al over de diensten van topspitsen Rooney en Berbatov, de kans bestaat dus dat manager Ferguson afziet van een definitieve koop van de Argentijn.

Dat is Kia Joorabchian uiteraard ook opgevallen, de zakenman heeft Tévez daarom aangeboden bij Arsenal. De Londense topclub is alvast geïnteresseerd, volgens The Mirror is de club zelfs van plan om een recordbedrag neer te tellen voor de aanvaller. Het huidige transferrecord van Arsenal is veertien miljoen euro, die som telde de club destijds neer voor Sylvain Wiltord. Naast Arsenal volgt ook Real Madrid de ontwikkelingen rond Tévez op de voet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties