Arshavin gaat in staking als hij niet weg mag

De Nijs Michael
| 1 reacties
Arshavin gaat in staking als hij niet weg mag

Het is al langer bekend dat Andrei Arshavin graag de overstap zou maken naar een team uit West-Europa. De speler van Zenit Sint-Petersburg mag echter niet weg en dat zint hem niet, de Rus dreigt zelfs met een staking als hij niet mag vertrekken.

Arshavin speelde zich vorige zomer op het EK in de kijker, de Russische aanvaller verbaasde samen met zijn teammaats de rest van Europa door in de groepsfase Griekenland en Zweden naar huis te spelen. Daarna kegelden de troepen van bondscoach Guus Hiddink ook Nederland uit het toernooi. Uiteindelijk sneuvelden Arshavin en co in de halve finale tegen de latere winnaar Spanje.

Het knappe tornooi legde Arshavin alvast geen windeieren, meteen werd de aanvaller in verband gebracht met Europese topteams zoals Real Madrid, Arsenal en FC Barcelona. Ook Tottenham hengelde naar de diensten van de Rus. Zenit Sint-Petersburg plakte echter zo'n duizelingwekkend transferbedrag op diens hoofd dat het niet tot een overstap naar Engeland of Spanje kwam.

Daar wil Arshavin nu verandering in brengen. Tijdens de wintertransferperiode wil hij alsnog zijn toptransfer realiseren. "Ik ben nog speler van Zenit, maar ik heb al vaak genoeg tegen de voorzitter gezegd dat ik weg wil", trapt de international een open deur in bij The Telegraph. "Als het bestuur blijft weigeren om mee te werken aan een transfer, zal ik enkel op papier nog speler van Zenit zijn en zal ik niet meer spelen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties