Gerrard op vrije voeten

Yves Dekoning
| 0 reacties
Gerrard op vrije voeten

Steven Gerrard zit niet langer in de cel. De politie heeft de aanvoerder van Liverpool FC op borg vrijgelaten. Eind januari moet hij zich voor de rechter verantwoorden.

Volgens de Britse pers loopt er een klacht tegen Steven Gerrard voor "assault en affray". Het gaat dus om een aanval en een vechtpartij. De 28-jarige voetballer werd samen met vijf andere mannen opgepakt door de politie. Naast Gerrard zijn ook John Doran (29) en Ian Smith (19) aangeklaagd. Het trio zal op 23 januari voor de rechtbank moeten verschijnen. Op de aanklacht die tegen de Engelse international loopt staat een maximumstraf van vijf jaar. De drie anderen lijken vrijuit te gaan.

Een 34-jarige man was naar het ziekenhuis gebracht met verscheidene verwondingen. Hij verkeert niet in levensgevaar en is reeds terug thuis. Het handgemeen zou zijn ontstaan na een conflict over de muziek in The Lounge Inn, een bar waar Gerrard regelmatig over de vloer komt. Volgens getuigen zou de voetballer nuchter zijn geweest en was hij vlak voor het incident nog opgewekt.

Voetbalclub Liverpool FC bracht reeds een korte reactie uit: "Steven is de laatste tien jaar een uitmuntende bediende van Liverpool FC geweest en de club zal hem op alle mogelijke manieren steunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties