Twee nieuwkomers voor KV Turnhout

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Twee nieuwkomers voor KV Turnhout

KV Turnhout heeft zich met het oog op de terugronde versterkt met twee spelers. Lorenzo Rimkus en Maarten Van Lieshout maken de overstap naar de derdeklasser.

Lorenzo Rimkus maakt de overstap van Lierse naar derdeklasser KV Turnhout. De middenvelder genoot zijn jeugdopleiding bij Sparta Rotterdam en speelde na een korte tussenstap bij Feyenoord vier seizoenen in het eerste elftal van Sparta Rotterdam. Nadien kwam hij via FC Den Bosch in 2007 bij Lierse terecht waarmee hij momenteel nog op stage in Egypte verblijft.

De tweede nieuweling bij de Binken is Maarten Van Lieshout. De centrale verdediger, die ook als verdedigende middenvelder kan uitgespeeld worden doorliep de jeugdrangen bij Willem II. Tijdens het seizoen 2007-2008 was hij actief voor het ter ziele gegane Verbroedering Geel. Van Lieshout zag zijn seizoensstart de mist in gaan door een knieblessure maar begon tijdens de winterstop mee te trainen met de derdeklasser. Beide spelers ondertekenden een contract tot het einde van het seizoen en zijn mogelijk inzetbaar voor de partij tegen Tongeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties