Bölöni: "Geen grote uitgaande transfers meer"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Bölöni: "Geen grote uitgaande transfers meer"
Foto: © SC

Standard vertrok afgelopen vrijdag al op stage naar Valencia. Trainer Bölöni moet er kneden aan een ploeg zonder Dante Bonfim en Marouane Fellaini, die dit seizoen de club verlieten, maar toch vond de oefenmeester nog een gaatje om met de pers te praten.

Begin dit seizoen moest Standard al afscheid nemen van Marouane Fellaini, de sterkhouder vertrok naar het Engelse Everton. Net voor de jaarwisseling kondigde Standard ook het vertrek van Dante Bonfim aan, maar dat was volgens Laszlo Bölöni de laatste grote uitgaande transfer dit seizoen. 

"Ik denk niet dat er deze maand nog grote uitgaande transfers zullen zijn", vertelt de oefenmeester aan Sporza. "Het vertrek van Dante is op het eerste zicht een verzwakking, net zoals dat van Fellaini in de zomer. Maar ik vind het bijzonder boeiend om daar een oplossing voor te vinden. Ik heb met het bestuur gepraat en we spraken af om de kern proberen te versterken, daarom niet noodzakelijk de basisploeg. In dat opzicht vind ik het jammer dat Ouali (Moeskroen, red) niet naar ons komt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties