De Sutter: "Het is plezant bij Anderlecht"

De Nijs Michael
| 12 reacties
De Sutter: "Het is plezant bij Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht bereidt zich momenteel in het Spaanse La Manga voor op de terugronde. Een opvallend gezicht op training is dat van Tom De Sutter. De spits kwam tijdens de winterstop over van Cercle Brugge en heeft het al perfect naar zijn zin bij paars-wit.

Anderlecht vertrok gisteren naar Spanje, maar vrijdag trainden de Brusselaars nog op eigen bodem. Welke speler kwam als eerste aan in het Astridpark denkt u? Inderdaad, Tom De Sutter. "Ik had wat schrik met dat smogalarm. Daarom ben ik goed op tijd vertrokken", verklaart de aanvaller zich in Het Laatste Nieuws.

De Sutter trainde vrijdag voor het eerst met zijn nieuwe ploegmaats, maar dat was er niet aan te zien. De aanvaller lijkt al zijn draai te hebben gevonden in de Belgische hoofstad. "Het is hier leuk", straalt de goaltjesdief. "Je merkt meteen dat het allemaal goeie spelers zijn. Beter dan bij Cercle? Het zijn andere omstandigheden."
 
"Het is goed dat we meteen op stage vertrekken", vervolgt de Rode Duivel zijn verhaal. "Dat is ideaal voor de integratie. Ik had een goeie vakantie (in Jordanië, red), waar ik op mijn eentje getraind heb." De Sutter blijft voorlopig wel in Brugge wonen, maar de aanvaller heeft al een oplossing gevonden: "Ik heb een flatje in Dilbeek, waar ik twee keer per week zal blijven slapen." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties