Engelse clubs azen op Diouf

vincent van de keer
| 0 reacties
Engelse clubs azen op Diouf
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sunderlandaanvaller El-Hadji Diouf heeft de aandacht getrokken van twee Engelse clubs. De Senegalees staat naar eigen zeggen op het verlanglijstje van Blackburn Rovers en Wigan Athletic.

El-Hadji Diouf verruilde Bolton Wanderers afgelopen zomer voor Sunderland, maar heeft tijdens de eerste seizoenshelft nog maar weinig indruk gemaakt in het Stadium of Light. De spits, die al dertien wedstrijden droog staat, zou niet meer voorkomen in de plannen van de nieuwe manager Ricky Sbragia.

De 27-jarige Diouf denkt inmiddels aan een vertrek bij Sunderland en beweert niet te moeten klagen over een gebrek aan belangstelling. 

"Sam Allardyce (manager Blackburn Rovers, red.) wil dat ik onder hem kom spelen en de manager van Wigan (Steve Bruce, red.) heeft mij ook gebeld", zegt de Afrikaan tegen
Sky Sports. "Ik mag niet twee keer per seizoen van club wisselen, maar zou wel kunnen vertrekken als beide clubs daarvoor een oplossing vinden."

Ondanks de interesse van Blackburn en Wigan zal Diouf Sunderland niet zomaar verlaten. "Ik heb hier een vierjarig contract en wil alleen weg bij een goede aanbieding. Ik hoop dat er een oplossing wordt gevonden." (NW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties