Hondurese testers van Tubeke hebben veel ambitie

Philippe Crols
| 0 reacties
Hondurese testers van Tubeke hebben veel ambitie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds kort lopen er bij Tubeke twee testers uit Honduras rond. Het gaat om Fernando en Miguel Castillo. Aan ambitie hebben ze alvast geen gebrek.

De broers moeten Tubeke tijdens hun twintig-daagse proefperiode proberen te overtuigen van hun kunnen. Ze hebben allebei heel wat ambitie. "We zijn naar hier gekomen om te slagen voor de testen. Daarna willen we carrière maken in het Europese voetbal. Ik heb bovendien de twee belangrijkste zegens: die van God en die van mijn grootmoeder", vertelde Miguel Castillo aan Het Nieuwsblad. "We zijn van plan om hier lang te blijven", vulde Fernando zijn broer aan. 

In Honduras zijn de twee broers alvast geen onbekenden meer. Ze speelden er in eerste klasse en Miguel Castillo is ook international.

De twee speelden inmiddels al een oefenwedstrijd tegen Walhain en deden het naar verluidt meer dan behoorlijk. Als Tubeke de spelers wil aantrekken, zal het wel met het Hondurese Motagua rond de tafel moeten gaan zitten. Miguel en Fernando staan daar nog steeds op de loonlijst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties