Stijnen: 'Zonder extra kwaliteit geen titelstrijd'

Nico Wieme
| 13 reacties
Stijnen: 'Zonder extra kwaliteit geen titelstrijd'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het is momenteel windstil rond een mogelijke transfer van Stijn Stijnen naar Rubin Kazan. De doelman van Club Brugge maalt er niet om en maant de Clubdirigenten aan op zoek te gaan naar versterking voor blauw-zwart.

Stijn Stijnen concentreert zich volop op een geslaagde terugronde met Club Brugge. Zijn honger en drang om er vanaf zondag, in de bekerwedstrijd tegen Roeselare, vol tegen aan te gaan, zijn bijzonder groot.
 
Toch is Stijnen niet blind voor de gebreken van het huidige Club Brugge. “Als er geen extra kwaliteit bijkomt, kunnen we de strijd met Anderlecht en Standard niet verder aangaan”, aldus Stijnen in Het Laatste Nieuws. “Ik weet dat sommige mensen dit niet graag zullen lezen, maar het is de realiteit.”
 
Op welke posities kan blauw-zwart dan wel vers bloed gebruiken? “Dat is een vraag waarop je van mij geen antwoord moet verwachten. Andere mensen zijn daarvoor bevoegd.”
 
Stijnen ontkent evenwel dat er bij Club te weinig kwaliteit zou zijn. “Dat hoor je mij niet zeggen, maar om mee te doen voor de titel, moet er ‘iets’ bijkomen”, beweert de nationale doelman. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties