Club haalt geen vervanger bij vertrek Stijnen

De Nijs Michael
| 13 reacties
Club haalt geen vervanger bij vertrek Stijnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is de laatste dagen opvallend stil rond de toekomst van Stijn Stijnen. De goalie kan op interesse van het Russische Kazan rekenen, maar voorlopig is hij nog steeds Club-speler. Mocht de Rode Duivel alsnog vertrekken, haalt blauw-zwart geen vervanger.

Stijn Stijnen werd de voorbije weken nadrukkelijk in verband gebracht met Rubin Kazan, maar tot een transfer kwam het nog niet. Indien de titularis van Club Brugge toch nog naar de Russische topclub zou vertrekken, zal het team van coach Mathijssen volgens Gazet van Antwerpen geen nieuwe doelman aantrekken. De West-Vlamingen zullen in dat geval Glenn Verbauwhede uitspelen als eerste doelman.

De jonge Verbauwhede ruilde Club Brugge deze zomer op huurbasis in voor KV Kortrijk, maar daar raakte hij niet verder dan de status van bankzitter. Bovendien raakte hij betrokken in een dispuut met de club, waarna hij niet meer welkom was in het Guldensporenstadion. Verbauwhede zelf, die nog tot medio 2010 onder contract ligt bij blauw-zwart, gaf eerder al aan dat hij graag terug naar Club Brugge wil.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties