De Sutter: '4-0-verlies niet zo belangrijk'

Philippe Crols
| 7 reacties
De Sutter: '4-0-verlies niet zo belangrijk'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft op stage in La Manga serieus klop gekregen van Cartagena, de leider in de Spaanse divisie 2B (derde klasse). Het werd maar liefst 4-0 in het voordeel van de Spanjaarden. Tom De Sutter hecht weinig belang aan die uitslag.

"Het was maar een voorbereidingswedstrijd om ritme op te doen. Het resultaat is niet belangrijk", vertelde hij aan de mensen van Sporza. Volgens Tom De Sutter had de uitslag van de wedstrijd ook anders kunnen zijn. "Die Spanjaarden hadden weinig kansen, maar scoorden wel vier maal. Toen het 2-0 stond, werd ik onderuit gehaald in de zestien, maar we misten die strafschop", liet de nieuwe aanwinst van paars-wit weten.

Hoe dan ook is het niet leuk om met zo'n zware cijfers te verliezen. "Zeker niet als het tegen een derdeklasser is. We gaan er echter niet van wakkerliggen", verzekerde De Sutter.

"Je moet ook rekening houden met het feit dat we twee, soms zelfs drie maal per dag trainen in Spanje. Misschien zijn sommige jongens een beetje vermoeid", meent de spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties