Deschacht uit kritiek op stage en transferbeleid

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Deschacht uit kritiek op stage en transferbeleid
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht mag dan pas gepromoveerd zijn tot aanvoerder van RSC Anderlecht, het belet hem niet om kritiek te uiten op de stage en het transferbeleid van de club. Hij hekelt ook het feit dat de club op zoek gaat naar een nieuwe verdediger.

Olivier Deschacht laat vandaag zijn ongezouten mening weten in verschillende kranten. Hij vindt ten eerste dat de stage in Spanje slecht georganiseerd is. "Dat zie je aan de vele zieken en geblesseerden", aldus Deschacht. Jonathan Legear, Jan Polak en Michael Cordier hebben last van kwaaltjes en de Oost-Vlaming weet ook waarom. "De wind en de koude spelen een rol, maar ik heb ook vragen bij de organisatie. De dag dat we vertrokken, moesten we om drie uur 's nachts opstaan", aldus Deschacht.

"Er zijn er die ook lang in het vliegtuig zaten. Ik vraag me dan af waarom we zo vroeg moesten vertrekken. Zo wordt de weerstand van de spelers aangetast. Als je vermoeid bent, word je veel sneller ziek", gaat de Oost-Vlaming verder.

De kersverse aanvoerder heeft het ook over het transferbeleid van Anderlecht. Paars-wit zoekt met het oog op de terugronde naar een nieuwe verdediger en dat stoort Deschacht. "Ik zeg al twee maanden dat ik dat niet nodig vind. Het bestuur mag ook eens het vertrouwen in zijn verdedigers tonen. We hebben de op één na beste verdediging van het land. Geef ons vertrouwen in plaats van iedere keer bij te kopen", besluit Deschacht. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties