Rnic: "Ik ben geen tweede Wasilewski"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Rnic: "Ik ben geen tweede Wasilewski"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht staat momenteel wel aan de leiding in de Jupiler Pro League, maar het seizoen begon dramatisch voor de Brusselaars. Nog voor de competitie begonnen was, lag de bekerwinnaar uit Europa. Nemanja Rnic was één van de verantwoordelijken daarvoor.

Anderlecht ging thuis onderuit tegen BATE Borisov uit Wit-Rusland en de Brusselaars konden de situatie niet meer rechttrekken in de terugwedstrijd. Coach Ariël Jacobs noemde Rnic na afloop van de partij in Wit-Rusland "een tweede Wasilewski", maar dat weerlegt de Serviër. "Ik ben geen tweede Wasilewski", benadrukt Rnic in Gazet van Antwerpen. "Ok, we zijn allebei sterk in de duels, maar er zijn een aantal belangrijke verschillen. Marcin is groter en verdedigt fysieker, ik ben sneller."

Rnic had dus de boter gegeten na afloop van de partij in Borisov, maar intussen heeft de Serviër zich wel herpakt. Zo mocht hij aantreden in de topper tegen Genk en kreeg hij na afloop van de partij een goede beoordeling. "Dat ik dat niet eerder kon tonen had te maken met zelfvertrouwen", reageert Rnic. "Nu ik dat teruggevonden heb, kan ik veel meer. Ik hoop op meer speeltijd en dan zal ik nog beter worden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties