Stevens laat Addo dan toch gaan

De Nijs Michael
| 0 reacties
Stevens laat Addo dan toch gaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV-trainer Huub Stevens laat Eric Addo dan toch naar Roda JC vertrekken. Eerder vandaag zag het er naar uit dat de oefenmeester de transfer in extremis zou blokkeren, maar zover komt het dus niet.

Eric Addo staat nog tot eind dit seizoen op de loonlijst van PSV, maar de Ghanees komt er te weinig aan spelen toe. Daardoor kiest de verdediger er voor om de rest van het seizoen op huurbasis aan de slag te gaan bij Roda JC. PSV-trainer Stevens ziet dat niet graag gebeuren, maar legt zich nu toch neer bij de transfer van Addo.

"Het is de wens van Eric om meer speelminuten te krijgen", reageert Stevens bij Voetbalprimeur. "Ik vind het begrijpelijk. Hij zit al jaren bij PSV, maar kan niet de definitieve stap naar de basis maken. Het is jammer dat hij vertrekt, want je verliest een professionele jongen. Maar we misgunnen hem het niet en hebben behoorlijk wat alternatieven op die positie. 

Toch moet Roda-trainer Harm Van Veldhoven nog even wachten op zijn kersverse aanwinst, PSV laat de Ghanees namelijk pas op 18 januari gaan. "Om de eenvoudige reden dat we hier in La Manga (waar PSV op stage is, nvdr) niet compleet zijn", verduidelijkt Stevens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties