Vaessen ziet kansen met transfersom van Bailly

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Vaessen ziet kansen met transfersom van Bailly

Vandaag bestaat de kans dat RC Genk de transfer van Stein Huysegems en de tijdelijke komst van Tom De Mul bekendmaakt. Ex-voorzitter Jos Vaessen geeft toe dat de transfersom die Genk kreeg voor Logan Bailly mogelijkheden schept.

Tom De Mul wordt wellicht gehuurd van het Spaanse FC Sevilla, terwijl Stein Huysegems, momenteel nog van FC Twente, vastgelegd zou worden voor 3,5 of 4,5 jaar. "Een aankoopoptie voor De Mul is niet aan de orde want ik denk niet dat De Mul Genk ziet als zijn volgende club", zegt ex-voorzitter Jos Vaessen vandaag in de krant Het Nieuwsblad.

"Voor De Mul is Genk een ideaal team om weer speelgelegenheid te krijgen. Dat is geen probleem voor ons. En je weet nooit dat het de speler hier zo goed bevalt zodat er eventueel meer mogelijk zou zijn", gaat Vaessen verder.

Onlangs verlengde RC Genk ook het contract van zijn sterspeler Elyaniv Barda. Er zit dus wat geld bij de Limburgers. Jos Vaessen geeft het ook toe. "We deden financiële inspanningen maar ik moet ook toegeven dat we nogal wat geld gekregen hebben via de transfer van Logan Bailly. Dat gebruiken we nu voor een groot deel. We staan nu op de vierde plaats, maar we zouden graag nog één plaatsje opschuiven. Dat is zeker niet uitgesloten", besluit de ambitieuze Vaessen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties