Givet trekt op huurbasis naar Blackburn Rovers

Givet trekt op huurbasis naar Blackburn Rovers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Fransman Gaël Givet zal voor zes maanden voetballen voor Blackburn Rovers. De staartploeg uit de Engelse Premier League laat vandaag weten dat het de verdediger voor die periode huurt van Olympique Marseille.

De 27-jarige Gaël Givet moet meer dan hem lief is langs de kant toekijken bij Olympique Marseille dus was een verhuis de beste oplossing. Blackburn Rovers zal hem zes maanden wikken en wegen en kan dan besluiten of het de verdediger ook definitief aan zich wil binden.

De reden waarom Givet dit seizoen niet in actie kwam in het Stade Vélodrome was een akkefietje met trainer Eric Gerets. De 13-voudige international mocht nog geen enkele wedstrijd spelen van onze landgenoot. Vorig seizoen speelde hij nog 28 wedstrijden.

Voor Givet is de verhuis naar Blackburn Rovers het eerste buitenlandse avontuur in zijn carrière. Hij begon zijn loopbaan bij AS Monaco waar hij tien seizoenen speelde. Blackburn Rovers zou overigens nog een verdediger op het oog hebben. De Griekse international Giourkas Seitaridis zou van Atlético Madrid weg mogen. Een verhuis naar Ewood Park behoort tot de mogelijkheden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties