Benitez: "Ontevreden met manier van verdedigen"

Philippe Crols
| 1 reacties
Benitez: "Ontevreden met manier van verdedigen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool verloor maandagavond twee kostbare punten in de titelstrijd. De Reds kwamen in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen buur Everton. Manager Rafael Benitez zag dat er bij het tegendoelpunt niet bijster goed verdedigd werd.

"We zijn inderdaad een beetje ontgoocheld met de manier waarop we bij die vrijschop verdedigden. Het begint eigenlijk al bij de fout die eraan voorafgaat. Je weet dat je, zeker in de slotfase, gevaarlijke vrijschoppen moet vermijden", sprak Rafael Benitez tegenover de BBC.

Liverpool zit duidelijk in een mindere periode, maar de Spaanse manager van Liverpool gelooft niet dat de toenemende druk de oorzaak is van de mindere resultaten. "Kijk, drie minuten voor tijd stonden we nog voor. Dat we helemaal op het einde nog een tegengoal incasseren, heeft volgens mij niets met titelstress te maken. Bovendien is het ook nog maar januari. De titelstrijd is nog lang niet voorbij", meent Benitez.

De manager gelooft dan ook nog volop in de Engelse landstitel. "We hebben momenteel heel wat geblesseerde spelers. Als die allemaal terugkomen, zullen we beter en beter worden. Iedereen bij Liverpool gelooft nog in de titel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties