Clough: "Verliezen kwalificatie niet op Old Trafford"

Philippe Crols
| 1 reacties
Clough: "Verliezen kwalificatie niet op Old Trafford"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nigel Clough, de manager van de Engelse tweedeklasser Derby County, was er voor aanvang van de bekermatch tegen Manchester United van overtuigd dat een stunt mogelijk was. Uiteindelijk kon zijn team zich niet plaatsen.

"We hebben de kwalificatie niet laten liggen op Old Trafford", was de mening van Nigel Clough (foto) na de nederlaag tegen Manchester United. "Thuis hadden we gewoon één of twee doelpunten meer moeten maken. Dan had de wereld er helemaal anders uitgezien", sprak de manager tegenover de BBC.

Man United stond na 45 minuten spelen al 3-0 voor. "Het was vooral de eerste goal die ons de adem afsneed. We hebben in de tweede helft op karakter proberen terug te knokken, maar het was onbegonnen werk. Toch ben ik blij met wat mijn jongens nog getoond hebben."

Volgens Clough heeft zijn team ook heel wat bijgeleerd. "Dat we die finale niet halen is uiteraard jammer, maar mijn team heeft behoorlijk veel opgestoken van die twee wedstrijden tegen United. We kunnen tevreden terugblikken op deze bekercampagne."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties