Vlcek speelt zich opnieuw in de kijker

De Nijs Michael
| 3 reacties

Stanislav Vlcek is bij Anderlecht een beetje op de achtergrond beland, maar de Tsjechische international wil dolgraag in het Astridpark blijven. In de beloftenwedstrijd tegen Cercle Brugge kon de aanvaller zijn ambities alvast kracht bijzetten.

De beloften van Cercle Brugge kwamen na een kwartier op voorsprong tegen hun collega's uit de hoofdstad, maar die achterstand werd al snel omgebogen door Stanislav Vlcek. De Tsjechische sluipschutter zette de Brusselaars met een loepzuivere hattrick op een 1-3 voorsprong.

Ook na de rust was de honger van Vlcek nog niet gestild. De spits van paars-wit bracht zijn ploeg na 56 minuten op een 1-4 voorsprong. Tien minuten voor tijd kon Iakovenko, ook al uit beeld geraakt bij de eerste ploeg, de eindscore vastleggen op 1-5.