KVM-voorzitter schrijft boze brief

Kevin Van Cutsem
| 12 reacties
KVM-voorzitter schrijft boze brief

KV Mechelen wil zijn ongenoegen uiten over de arbitrage van de jongste twee wedstrijden. Voorzitter Johan Timmersmans stuurt vandaag een brief naar scheidsrechtersbaas Robert Jeurissen en Pro League-voorzitter Ivan De Witte.

Gisteren was Johan Timmermans nog woedend over de twee onterecht afgekeurde doelpunten tegen Moeskroen. “Na wat men ons nu twee weken op rij aandoet, begin ik mij toch vragen te stellen", foeterde de Mechelse voorzitter in Het Laatste Nieuws. “We krijgen de indruk dat de scheidsrechters ons tot tweede klasse willen veroordelen. Ik denk er serieus aan om een brief met vragen te schrijven aan meneer Jeurissen (foto)”, vervolgde hij.
 
Vandaag voegt de sterke man van KV Mechelen de daad bij het woord, en stuurt hij de scheidsrechterbaas en Pro League-voorzitter De Witte een verontwaardigde brief over de geviseerde scheidsrechters en de Belgische arbitrage in het algemeen.
“Het niveau van de arbitrage daalt zienderogen. Veel scheidsrechters zijn niet waard wat ze nu verdienen. Het wordt tijd dat de refs zich eens in vraag gaan stellen”, aldus Timmermans.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties