Saviola kan naar Portsmouth en PSV Eindhoven

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Saviola kan naar Portsmouth en PSV Eindhoven
Foto: © SC

Javier Saviola zit op een zijspoor bij Real Madrid. Hij komt amper aan spelen toe in de Spaanse hoofdstad. Volgens de Argentijn kan hij naar twee teams: het Engelse FC Portsmouth en de regerende Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven.

"PSV Eindhoven zit al een hele tijd achter mij aan. Het is een kans die ik wellicht niet mag laten liggen. PSV is de grootste club van Nederland en doet elk seizoen mee in de Champions League", aldus Javier Saviola in de Catalaanse sportkrant Sport.

Saviola stelde de jongste jaren nogal stevige salariseisen en dat vormde meer dan eens een struikelblok voor geïnteresseerde teams. Nu zou de Argentijn bereid zijn om veel water bij de wijn te doen. Saviola heeft nog een contract voor 2,5 jaar bij Real Madrid en de kans dat hij nog zal spelen, wordt met de dag kleiner. Zijn recente uitlatingen zullen daar alvast ook niet bij geholpen hebben.

Onder de nieuwe Real-trainer Juande Ramos kwam Saviola nog maar één keer het veld op. Dat was in de CL-ontmoeting tegen Zenit Sint-Petersburg. Toen mocht hij een halfuur invallen. Door de komst van Klaas-Jan Huntelaar in de wintertransferperiode zijn de speelkansen van El Conejo alweer flink geslonken.

Naast PSV Eindhoven toont ook FC Portsmouth interesse. Saviola kon ook rekenen op belangstelling uit Griekenland en Turkije, maar daar heeft hij hoegenaamd geen trek in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties