Siquet: 'Voelde me een passant bij Charleroi'

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Siquet: 'Voelde me een passant bij Charleroi'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thierry Siquet heeft één maand na zijn ontslag als trainer bij SC Charleroi voor het eerst gesproken. In de Waalse krant La Dernière Heure zegt hij dat hij zich een passant voelde bij de club en dat hij er nooit enige steun heeft gekregen.

Al van bij het begin dat hij als trainer aan de slag was bij SC Charleroi lag Thierry Siquet onder vuur in de bestuurskamer van de club. Bovendien was hij ook nog het slachtoffer van een kolderieke situatie in december waar hij de laan werd uitgestuurd, maar moest aanblijven tot er een opvolger voor hem was gevonden. Die kwam er enkele weken later in de persoon van de Schot John Collins.

"De voorzitter en ik zaten niet op dezelfde golflengte. Maar ja, dat is het leven. Met sommige mensen kom je beter overeen dan met andere. Ik heb nooit openlijke steun gekregen, ook niet van manager Mogi Bayat. Af en toe moet je het vertrouwen bevestigen in je trainer. Dat is voor zover ik weet nooit gebeurd", zegt Siquet vandaag nu zijn ontslag bij Charleroi juridisch helemaal is afgehandeld.

Siquet wil niet natrappen naar zijn vroegere werkgever maar hij wilde wel nog kwijt dat er voor en na zijn vertrek veel leugens de wereld zijn rondgegaan. "Nu de nieuwe coach er is, gaat alles beter. Des te beter voor hem dat hij wel nieuwe spelers krijgt. Dat kon blijkbaar niet toen ik er trainer was", besluit Siquet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties