Vanhoof: "Nog geen officieel bod op Asare"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Vanhoof: "Nog geen officieel bod op Asare"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen is de laatste dagen niet meer weg te slaan uit het nieuws. Rood-geel is op zoek naar een extra doelman en verdediger, én de club is nog actief in de Cofidis Cup. Bovendien is Nana Asare grof wild op de transfermarkt.

Gisteren meldden verschillende media dat er een stilzwijgend akkoord bestaat tussen Anderlecht en KV Mechelen, Nana Asare zou deze zomer de overstap naar het Astridpark maken voor een bedrag van ongeveer één miljoen euro. Technisch directeur Fi Vanhoof relativeert de geruchten echter. 

"Het is onzin dat de transfer van Asare gekoppeld wordt aan die van De Vriendt of Gillis. Dat zijn aparte gevallen. We overleggen met Jérémy De Vriendt, maar er zijn nog andere mogelijkheden", aldus Vanhoof. "Er is nog geen enkel officieel bod binnen voor Asare. Nana gaat enkel weg bij een bod waar de drie partijen beter van worden."

In het geruchtencircuit circuleerden ook berichten over een transfer van PSV-doelman Càssio Ramos en de Montenegrijn Vladimir Vujovic, maar ook die geruchten worden Achter de Kazerne ontkend. "'Nu Huub Stevens weg is bij PSV, heeft de club Ramos bij zich geroepen. Hij maakt kans op een plaats in de A-kern en blijft in Eindhoven", legt Vanhoof uit in Het Nieuwsblad

"Vujovic hebben we dan weer doorgestuurd", vervolgt de technische directeur van KV Mechelen. "Met Cor Gillis hebben we een jongen voor de toekomst en de goede prestaties van Romeo Van Dessel vormen ook een nieuw gegeven. Jeffrey Rentmeister is een speler die we volgen. Een centrale verdediger is nu geen absolute noodzaak meer."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties