Janko verbindt zijn lot nog jaren aan Salzburg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Janko verbindt zijn lot nog jaren aan Salzburg

Marc Janko, de Oostenrijkse spits van Red Bull Salzburg, is niet van plan om Oostenrijk snel te verlaten. Nochtans kan de prijsschutter rekenen op heel wat belangstelling van Europese teams.

Marc Janko heeft nu een contract tot de zomer van 2013 in de stad van Mozart. "Ik heb het gevoel dat ik op een belangrijk punt in mijn loopbaan staan. Continuïteit en een goede werkomgeving vind ik zeer belangrijk. Alleen dan kan ik het beste uit mezelf halen. Daarom heb ik besloten om mijn contract hier te verlengen", aldus Janko op de website van de Oostenrijkse lijstaanvoerder.

Janko bewijst nu al enkele seizoenen dat hij als geen ander het doel weet staan. In de eerste twintig wedstrijden heeft hij al dertig keer gescoord dit jaar. Blackburn Rovers, TSG Hoffenheim, US Palermo en Bolton Wanderers toonden al interesse.

De Oostenrijkse international toont ook dankbaarheid aan zijn club. "Ze hebben me altijd gesteund in moeilijkere tijden. Het is nu mijn beurt om de club terug te betalen voor dat vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat we samen nog mooie tijden zullen beleven en we gezamenlijk nog vele successen zullen beleven", aldus Janko. Red Bull Salzburg staat momenteel eerste in de Oostenrijkse competitie met vier punten voorsprong op Austria Wien.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

T-Mobile Bundesliga

Nieuwste reacties