Boussoufa ziet een eenheid bij Anderlecht

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Boussoufa ziet een eenheid bij Anderlecht
Foto: © SC

Mbark Boussoufa (foto) ziet de titelstrijd zeer positief in voor Anderlecht. Vooral de prestatie in de tweede helft op het veld van KV Kortrijk waar een 1-0-achterstand werd omgezet in een 1-3-overwinning, stemt hem optimistisch.

"Tijdens de rust in de wedstrijd op Kortrijk hebben we met z'n allen gediscussieerd. De trainer heeft de groep ook toegesproken, maar ook ik en Jan Polak hebben een woordje gedaan. We hebben gezegd dat we er samen door moesten want dat het zo niet verder kon", aldus Mbark Boussoufa in de kranten.

"In de tweede helft zijn we er gewoon voor gegaan. Het is het bewijs dat er eenheid in de groep zit en dat we elkaar kunnen oppeppen. Ik hoop dat we in Kortrijk de déclic meegemaakt hebben en dat we tijdens de rest van de terugronde niet meer in dezelfde fouten hervallen", gaat Boussoufa verder.

De Nederlandse Marokkaan heeft hoegenaamd een goed oog in de titelstrijd. "We hebben in het verleden al bewezen dat we goed met druk kunnen omgaan. Mij ga je niet horen zeggen dat we beter kunnen dan Standard en Club Brugge. Dat we in het verleden succesvol waren in de terugronde wil overigens niet zeggen dat het dit seizoen weer zo zal zijn", blijft Boussoufa tot slot met de voetjes op de grond.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties