Schipper neemt ontslag bij KFCO Wilrijk

Steven Bologne
| 1 reacties
Schipper neemt ontslag bij KFCO Wilrijk

Opschudding bij vierdeklasser KFCO Wilrijk waar sportief manager Tom Schipper halsoverkop zijn ontslag heeft ingediend. Er stond voor vanavond een beheerraad op het programma, die meeting wachtte de voormalige spits niet af.

Aanleiding tot heel de heisa bij de geel-blauwen is het feit dat Tom Schipper vorige vrijdag een informatief gesprek had met reeksgenoot Berchem Sport. “Dat klopt, we hebben gepraat over een mogelijke samenwerking op sportief gebied”, bevestigde Schipper aan onze redactie. “We hebben van gedachten gewisseld zonder verdere afspraken te maken voor de toekomst. Tijdens dat gesprek liet ik de naam van spits Davy Van Gestel vallen, die Wilrijk straks zal verlaten omdat hij onbetaalbaar is.”
 
“De spelersgroep van Wilrijk vernam dit feit en vroeg onmiddellijk een onderhoud met het bestuur, zonder dat ik erbij mocht zijn. Dit heeft de relatie gebroken, ik heb dan ook mijn ontslag ingediend. Met modder gooien wil ik allerminst, want ik heb mooie tijden beleefd bij de club. De voorbije twee seizoenen heb ik al zeg ik het zelf toch mooie dingen gedaan. Zo promoveerden we vorig seizoen zelfs opnieuw naar nationale. Ik was ook in alle stilte aan mijn huiswerk bezig voor volgend seizoen, dat overigens bijna af was. Ik geloof wel dat de club bijna aan haar maximum zit, en ikzelf blijf enorm ambitieus. Wat de toekomst brengt, is een groot vraagteken. Ik laat alles op me afkomen”, besloot hij.
 
Voorzitter André Stevens van Wilrijk reageerde ontgoocheld. “Mijn vertrouwen is misbruikt. Ik legde alle geruchten  die de ronde deden gewoon naast me neer, tot vorige zondag de spelersgroep bij me aanklopte. Ze lieten een sms bericht zien van Schipper, waarin ze werden aangezet om niet bij te tekenen omdat hij met iets groots bezig was. Omdat ik op zakenreis vertrok kon ik pas vanavond een bijzondere raad van beheer bijeenroepen, maar dat wachtte onze ex-manager niet af, hij diende inmiddels zelf zijn ontslag in.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties