VdS: 'Dokters hadden gelijk over operatie Frutos'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
VdS: 'Dokters hadden gelijk over operatie Frutos'
Foto: © SC

Roger Vanden Stock, de voorzitter van RSC Anderlecht, zegt vandaag dat Nicolas Frutos zich eerder had moeten laten opereren aan de achillespees. "De dokters van Anderlecht hebben daarin altijd gelijk gehad", aldus de preses.

"De achillespees van Nicolas Frutos is voor een derde doorgescheurd. Zoiets kan alleen verholpen worden bij een operatieve ingreep. Uit zichzelf kan een topsporter daarvan niet genezen", zegt Roger Vanden Stock vandaag op Sporza.

Maandag is Frutos geopereerd in Argentinië. "Hij ligt nu eenmaal overhoop met onze dokters. Die hebben nochtans altijd gelijk gehad met een operatie aan te raden. Frutos wil nu niet toegeven dat hij ten onrechte die operatie geweigerd heeft. Maar kent u veel mensen die graag hun ongelijk willen toegeven?", vraagt de preses van Anderlecht zich af.

"Ik wil Nicolas nu niet forceren en we zoeken naar oplossingen. Ik praat nu veel met hem omdat hij uit zijn normale doen is. Dat is logisch. In de besloten ruimte van een kleedkamer ontstaan oncontroleerbare angsten", besluit Vanden Stock.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties