Spelersgroep eist boete van Jovanovic en Mbokani

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Spelersgroep eist boete van Jovanovic en Mbokani

Voor Standard-trainer Laszlo Bölöni was de zaak gesloten en ook Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic hadden het incident van zaterdagavond tegen Roeselare bijgelegd, maar de Standard-spelersgroep dacht daar nog anders over. Zij eisen een boete.

Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic hebben een boete en een laatste waarschuwing gekregen. Het opvallende is dat deze straf uit de spelersgroep van Standard komt. "We hebben er in groep over samengezeten en vervolgens hebben we samen beslist om een boete te geven", laat Standard-aanvoerder Steven Defour weten in de krant Het Nieuwsblad.

"We hebben hen ook gezegd dat dit de allerlaatste keer geweest is. De volgende keer dat beide kemphanen ontploffen, zal de straf nog strenger zijn", aldus nog Defour. Jovanovic was in de partij tegen Roeselare razend omdat hij volledig vrijstaand toch de bal niet kreeg van Mbokani. De Congolees trapte vervolgens erg zwakjes op doel. Jovanovic vroeg daarna gesticulerend om een vervanging en kreeg die ook. Even later haalde Laszlo Bölöni ook Mbokani naar de kant.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties