Paniek in de Britse voetbalwereld

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Paniek in de Britse voetbalwereld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paniek in de Premier League. Super-WAG Danielle Lloyd brengt in oktober haar memoires op de markt. Daarin vertelt ze ook over haar wildste bedavonturen met de sterren uit het Britse voetbal.

De 25-jarige Danielle Lloyd is een serial WAG die meer affaires heeft dan de Belgische voetbalbond blunders. De voormalige Miss Engeland had onder andere relaties met Teddy Sheringham (42),  Jermain Defoe (26) en Marcus Bent (30).
 
Grote erelijst
 
Ook gelinkt aan de blonde bimbo meet dubbele D-cup: Armand Traore (19), Gerard Pique (22), Ryan Babel (22), Jerome Thomas (25), Jermaine Pennant (26), Carlton Cole (25) en Formule 1-rijder Lewis Hamilton (24). En waarschijnlijk more to continue …
 
Het mag dus niet verbazen dat de halve Britse voetbalwereld met een ei in de broek zit wanneer Lloyd de sappige bedverhalen zal vereeuwigen in de vorm van een boek. “Ze zal veel verhalen onthullen waar nog nooit over gesproken is”, gooit een woordvoerder nog wat olie op het vuur in The Daily Star.
 
Schok in de voetbalwereld
 
Een anonieme voetballer bevestigt de angst: “Dani is de ultieme WAG en het nieuws van haar boek zorgt voor een schok in de voetbalwereld. Veel grote sterren vrezen dat ze aan de schandpaal zullen genageld worden.”
 
Voor Defoe is het echter al te laat. De aanvaller van Tottenham houdt er blijkbaar van om beha’s rond zijn hoofd te binden en naakt handstand te doen voor hij aan een vrijpartij begint.
 
Bestseller
 
Het boek van Lloyd komt uit in oktober en belooft een bestseller te worden voor hij in de rekken ligt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties