Reynders haalt uit naar Jos Vaessen

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Reynders haalt uit naar Jos Vaessen
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Willy Reynders (foto) is nu zowat anderhalve maand weg bij RC Genk als sportief directeur. Hij is blij dat Genk het nu goed doet, maar in HNB haalt hij toch nog eens hard uit naar ex-voorzitter en sterke man Jos Vaessen.

Na de ietwat gevleide 0-2-overwinning van RC Genk op het veld van Club Brugge zit Genk helemaal in de strijd om de derde plaats. Bovendien is het na het wegvallen van alle andere topploegen de grote favoriet om de Beker van België te winnen. Europees voetbal wenkt dus voor de Limburgers.

"Ik ben heel blij voor Genk. Ik heb altijd gezegd dat jongens als Adam Nemec, Daniel Pudil en Daniel Töszer een aanpassingsperiode zouden nodig hebben", zegt Willy Reynders vandaag. De man werd eind december afgerekend voor zijn transferbeleid dat nu blijkt te gaan renderen. Reynders hield toen de eer aan zichzelf en stapte op. "Ik deed dat omdat ik uitgekeken was op bepaalde personen en omdat ik niet van opportunistisch populisme hou", zegt hij daarover.

De druppel die voor Reynders de emmer deed overlopen in de Cristal Arena is de kritiek van sterke man Jos Vaessen. "Het is blijkbaar typisch voor Genk dat er na mindere uitslagen heel emotioneel gereageerd wordt. Dat is iets dat me enorm stoort. Toen Vaessen in de kranten mijn transferbeleid aanviel, brak er wat. Zolang die mentaliteit niet wijzigt in Genk, zal het nooit die stap vooruit zetten dat hen naast Anderlecht en Standard zou brengen. Hoe graag het dat ook wil", spaart Reynders zijn kritiek niet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties