Ramos erkent superieur Barcelona

Jeroen Pyl
| 5 reacties
Ramos erkent superieur Barcelona

Real Madrid-coach Juande Ramos lijkt niet meer te hopen op de Spaanse titel. Onder zijn bewind wonnen de Koninklijke acht keer op een rij maar de achterstand op Barça bedraagt nog altijd 10 punten. “Dit is het beste Barcelona ooit”, besluit Juande Ramos.

“We spelen goed voetbal, halen maar één punt minder als de Catalanen en ook het doelpuntenverschil tussen beide ploegen is klein. Maar nog is het niet genoeg. Dit is het beste Barcelona uit de voetbalgeschiedenis. We maken dan ook meer kans om de Champions League binnen te halen dan de Primera División”, aldus de Madrileense oefenmeester in La Gazzetta dello Sport.
 
Los Galácticos liepen afgelopen weekend twee punten in op de kopleider nadat Barcelona bij Betis was blijven steken op een 2-2 gelijkspel. De Madrilenen moeten wel nog steeds een enorme kloof van tien punten dichten op de blaugrana. Dat deert de hoofdstedelingen volgens Juande Ramos niet. “In de kleedkamer heerst er een groot gevoel van tevredenheid over onze recente prestaties. Niemand heeft het over Barcelona. We zijn enkel bezig met onszelf te verbeteren.”
 
Het contract van de voormalige coach van Sevilla en Tottenham loopt eind dit seizoen af. Ramos weet zelf nog niet wat de toekomst voor hem zal brengen. “Ik heb daar geen stress voor. Ik zou er geen moeite mee hebben als de voorzitter na dit seizoen voor een andere trainer kiest. Zelfs als ik nog een prijs in de wacht sleep.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties