Bernardez mag hopen op een vast contract

Bernardez mag hopen op een vast contract
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Victor Bernardez zou mogen rekenen op een vast contract bij RSC Anderlecht. De speler uit Honduras is momenteel zes maanden op uitleenbasis aan de slag in Brussel en kon de technische staf overtuigen. Voor Stanislav Vlcek liggen de zaken anders.

"Ik hoor alleen maar positieve dingen van de technische staf over Victor Bernardez. Hij werkt keihard, paste zich al goed aan en gedraagt zich als een echte prof. Hij is zeker op de goede weg op hier een driejarig contract te versieren", zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck vandaag in HLN.

Bernardez kwam tijdens de winterstop naar Anderlecht. Hij mocht van trainer Ariël Jacobs al twee keer in de basis starten en hij kon ook al één keer scoren.

Voor Stanislav Vlcek zouden de zaken toch enigszins anders liggen al zijn ze bij de competitieleider wel tevreden over de Tsjechische aanvaller. "Hij heeft al heel veel gedaan voor Anderlecht en hij heeft ook een schitterende mentaliteit. Anderzijds is er op zijn positie veel concurrentie. Dit zijn dus zaken die we tegen elkaar gaan moeten afwegen", besluit Van Holsbeeck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties