Bölöni fluit aanvoerder De Camargo terug

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Bölöni fluit aanvoerder De Camargo terug
Foto: © SC

Laszlo Bölöni (foto) heeft veel werk om de neuzen bij Standard weer in de juiste richting te krijgen met het oog op Braga. Na de nederlaag op Anderlecht had aanvoerder de Camargo nog uitgehaald naar enkele medespelers omdat ze niet mee verdedigden.

"Als sommige aanvallers niet meeverdedigen, dan komen we in de problemen. Ze moeten zich dus zelf eens in vraag stellen", had Igor De Camargo gezegd na afloop van de met 4-2-verloren topper op Anderlecht. Standard-trainer Laszlo Bölöni is not amused met die uitspraak van de tot Belg genaturaliseerde Braziliaan. "Wat Igor vertelt, is dikke zever. Als een ploeg twee keer verloren heeft, zoeken ze naar zinnen waar iedereen vrede mee kan nemen", aldus de Roemeen in HNB.

De Camargo had het vooral over zijn spitsbroeders Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani. "We kunnen eventueel discussiëren over het meeverdedigen van Jovanovic. In de eerste helft heeft hij dat volgens mij zeker gedaan. Voor hem is dat wel een secundaire taak, want hij staat er om doelpunten te maken", gaat Bölöni verder die vervolgens niet nalaat om De Camargo zelf een veeg uit de pan te geven. "Als hij die kans bij 1-2 niet had gemist, hadden we misschien een andere wedstrijd gekregen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties