Verschueren: 'Heb een serieuze levensles gekregen'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Verschueren: 'Heb een serieuze levensles gekregen'
Foto: © SC

Michel Verschueren (foto) heeft voor het eerst gesproken vanuit zijn ziekbed in het UZ van Jette. In Het Laatste Nieuw vertelt hij dat hij nu pas beseft aan wat hij ontsnapt is en dat hij een serieuze levensles heeft gekregen.

Gisteren meldden we al dat het beter ging met Michel Verschueren. De 77-jarige ex-manager van RSC Anderlecht beseft aan wat hij is ontsnapt. "Was ik een kwartier later op spoed beland, dan kon ik het niet meer navertellen", zegt hij. Een grote niersteen blokkeerde zijn bloedsomloop en Verschueren moest een week in een kunstmatige coma worden gehouden.

"Voor dit gebeurde, wist ik niet wat een dokter was. Mijn huisarts kwam wel soms langs, maar dan om een aperitiefje te drinken. Ik ben nu veel bescheidener geworden. Ik had nooit gedacht dat mijn lichaam het eens zou laten afweten. Maar goed, als ik er kan doorkomen, is het nog menselijk", aldus nog Mister Michel.

Verschueren beseft als workaholic dat hij nu zal moeten leren doseren en meer tijd zal moeten nemen om te genieten van het leven. "Ik leidde hiervoor een driedubbel leven. Dat kan nu niet meer. Ik zal niet afhaken. Als ik volledig genezen ben, zal je me terugvinden bij Anderlecht maar niet meer op dezelfde manier als vroeger. Ik heb zondag genoten van de wedstrijd tegen Standard. Ik volgde de match via de radio. Het was pure propaganda", besluit Verschueren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties