Luciano: "Dembele klaar voor Barcelona"

Jeroen Pyl
| 25 reacties
Luciano: "Dembele klaar voor Barcelona"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luciano zat afgelopen weekend op de eerste rij om een nieuwe demonstratie van AZ bij te wonen. De Groningen-doelman kreeg er drie om de oren en prijst nu AZ en Moussa Dembele de hemel in.

De voormalige sluitpost van Germinal Beerschot zag Dembele met een fenomenale trap de 3-0 eindscore op het bord zetten. In Het Nieuwsblad blikt Luciano (foto) terug op de confrontatie.
“AZ was niet normaal. Ze zijn zeker een klasse sterker dan PSV, Ajax en FC Twente. AZ heeft alles. De kwaliteit druipt er van af: van de keeper tot de diepste spits. Daarom worden ze ook kampioen. Als ze honderd procent zijn, maakt namelijk geen enkele club in Nederland een kans”, stak Luciano de loftrompet af.
Over de kwaliteiten van Moussa Dembele was de kleine doelman ook lyrisch. “Een klassespeler. Zonder blessures kan Dembele volgend jaar naar de absolute top overstappen: Manchester United, Real Madrid of Barcelona. Ik overdrijf absoluut niet. Dembele is beter dan Gudjohnsen, en die speelt zelfs bij Barcelona.”
Luciano kwam vorige week ook zelf in het nieuws. De Nederlandse pers linkt hem aan Feyenoord. “Ik heb van Feyenoord nog niets gehoord, maar spelen in Rotterdam zou een droom zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties