Germinal Beerschot wil Proto definitief inlijven

De Nijs Michael
| 48 reacties
Germinal Beerschot wil Proto definitief inlijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto verdedigt dit seizoen de kleuren van Germinal Beerschot, maar de goalie is nog steeds eigendom van Anderlecht. De Antwerpse club is echter erg tevreden over Proto, de Ratten willen de Rode Duivel daarom definitief inlijven.

"Er werd daaromtrent al een verkennend gesprek gevoerd met het bestuur van Anderlecht", bevestigt Beerschots sportief adviseur Gunther Hofmans.

Bij Anderlecht wil men dus rond de tafel zitten met Germinal Beerschot, maar de Brusselaars denken dat Proto te duur is voor de Antwerpse fusieclub. "Het is altijd de bedoeling geweest dat Proto terug zou komen", legt secretaris-generaal Philippe Collin uit. "Alles is natuurlijk bespreekbaar, maar alles heeft zijn prijs. Proto blijft toch één van onze beteren, daarom denk ik niet dat een transfer voor Germinal Beerschot haalbaar is. Ik moet trouwens tegenspreken dat er al verkennende gesprekken geweest zijn." 

Germinal Beerschot doet net als voor de transfer van Gustavo Colman een beroep op privé-kapitaal. Sterke man van JBC-modeketen Jean-Baptiste Claes is bereid om in Proto te investeren. De transfer van Gustavo Colman naar Trabzonspor bracht de ex-wielrenner een zeer mooie return. In tijden van kwakkelende beurzen is dit een mooi alternatief. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties