Losada: 'Kan met mijn ogen dicht mee bij dit A'lecht'

Mathias Dumarey
| 44 reacties
Losada: 'Kan met mijn ogen dicht mee bij dit A'lecht'
Foto: © SC

Hernan Losada (foto) is dan wel geen basisspeler, naast het veld roert hij zich wel met krasse uitspraken. Hij vindt van zichzelf dat hij met zijn ogen dicht meekan bij dit Anderlecht. "Ik ben zeker niet slechter dan de andere spelers bij Anderlecht."

"Iedereen kent me. Ik ben niet arrogant en wil zeker ook zo niet overkomen. Ik ben niet slechter dan de andere spelers bij Anderlecht. Trouwens, ze hebben mij aangetrokken omwille van mijn technische kwaliteiten", zegt Hernan Losada vandaag op de website van zijn ex-club Germinal Beerschot.

"Ik geef je op een briefje dat ik met mijn ogen dicht zou meedraaien in de kern van Anderlecht. Maar ik moet dan wel eens de kans krijgen om dat te bewijzen en tijdens invalbeurten kan dat gewoon niet. Ik kan pas mijn niveau van vorig seizoen halen als ik drie à vier wedstrijden op een rij kan spelen in de basis. Maar als Anderlecht straks de titel pakt, zal ik me een deel van de groep voelen. Ik mocht zeven keer starten en heb al heel veel invalbeurten achter mijn naam staan", besluit de Argentijnse middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties