Schollen: 'Hebben die druk misschien nodig'

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Schollen: 'Hebben die druk misschien nodig'
Foto: © SC

RSC Anderlecht heeft zijn voorsprong van vier punten op Standard in amper drie weken weer te grabbel gegooid. Paarswit volgt nu weer op één punt van de regerende landskampioen. Doelman Davy Schollen (foto) stelt dat Anderlecht die druk nodig heeft.

"We kunnen het eigenlijk ook moeilijk vatten waarom onze prestaties op en neer gaan. Tegen Standard en Zulte Waregem hebben we goed gespeeld terwijl het op Moeskroen en Mechelen een heel stuk minder was. Moesten we hiervoor een verklaring hebben, dan was ons probleem meteen opgelost", aldus Davy Schollen in de kranten.

"Ik denk nu ook niet dat Standard in de resterende acht wedstrijden 24 op 24 gaat halen, maar voor ons is het nu in die wedstrijden echt wel van moeten. We kunnen het ons niet meer veroorloven om nog veel misstappen te begaan. Elke wedstrijd is voor ons nu een finale", gaat de Anderlecht-doelman verder.

"Misschien hebben wij gewoon die druk nodig om top te zijn. Ik wil echt niet denken aan de scenario zonder titel. We worstelen nu wel nog met de ontgoocheling van de partij op Mechelen, maar het wordt tijd dat we ons nu gaan focussen op zaterdagavond want Germinal Beerschot is nu ook een lastige klant", besluit Schollen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties