Mathijssen wil niet reageren op de geruchten

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Mathijssen wil niet reageren op de geruchten
Foto: © SC

Jacky Mathijssen zou naar verluidt woensdag te horen hebben gekregen dat op het einde van het seizoen de samenwerking tussen hem en Club Brugge wordt stopgezet. De Limburger wil evenwel niet reageren op de vele geruchten die in de media verschenen.

Dinsdag was er de Raad van Bestuur bij Club Brugge en daar zouden drie namen van Nederlandse trainers gevallen zijn om Jacky Mathijssen op het einde van het seizoen op te volgen. Gisteren raakte bekend dat Adrie Koster, momenteel trainer van Jong Ajax, de topkandidaat is. Ook Gertjan Verbeek was even in beeld, maar bij Club Brugge schrokken ze van zijn werkwijze.

Adrie Koster wil zelf niet te veel kwijt. "Er is inderdaad interesse van een aantal clubs. Ik kan ook bij Ajax blijven, maar sta zeker open voor een mooie aanbieding uit het buitenland. Meer wil ik er voorlopig niet over kwijt", zegt hij in HLN.

HLN
en HNB weten dat Club Brugge met Mathijssen praat om een oplossing uit de dokteren voor zijn nog één jaar doorlopend contract. Club wil een minnelijke schikking en Mathijssen zou daar mee instemmen. "Club heeft me niet gezegd dat ze met een andere trainer praten. Ze zullen in Brugge wel weten hoe ze me kunnen bereiken. Ik wil niet reageren op geruchten. Voor mij is alleen de wedstrijd op Kortrijk belangrijk. Er zal een moment komen dat ik alles vertel wat ik te vertellen heb, maar dit is niet het goede moment", besluit Mathijssen. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties