Wordt Mathijssen straks misschien Genk-coach?

Mathias Dumarey
| 24 reacties
Wordt Mathijssen straks misschien Genk-coach?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het staat zo goed als vast dat Jacky Mathijssen (foto) op het einde van het seizoen opstapt bij Club Brugge. Volgens HNB is de Limburger meteen ook een kandidaat om bij RC Genk volgend voetbaljaar aan de slag te gaan als opvolger van Ronny Van Geneugden.

Jos Vaessen, de sterke man van RC Genk, wil bevestigen noch ontkennen dat Jacky Mathijssen in beeld zou zijn als de nieuwe oefenmeester van de Limburgse vereniging volgend seizoen. "Ik kan vertellen dat de keuze zich niet beperkt tot Glen De Boeck of Hein Vanhaezebrouck, maar de beslissing zal wel deze week genomen worden."

Werkzaam zijn bij RC Genk zou Mathijssen niet slecht uitkomen. Hij woont in Dilsen-Stokkem en misschien nog opvallender was het feit dat hij na de gewonnen wedstrijd op KV Kortrijk vroeg aan het bestuur om snel duidelijkheid te scheppen over de toekomst.

Jacky Mathijssen is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Club Brugge, maar ook hij slaagt er niet in om constant goede resultaten te behalen. Hij ligt zwaar onder vuur en de West-Vlamingen hebben al gepraat met andere kandidaat-trainers waarvan de Nederlander Adrie Koster de belangrijkste kandidaat is. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties