G. Beerschot en Anderlecht spraken over Proto

De Nijs Michael
| 29 reacties
G. Beerschot en Anderlecht spraken over Proto
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Silvio Proto? Die vraag stellen de supporters van Anderlecht en Germinal Beerschot zich al geruime tijd, ook op bestuursniveau blijft de vraag voorlopig onbeantwoord. Beide teams zaten wel al rond de tafel.

Silvio Proto staat momenteel onder de lat bij Germinal Beerschot, maar de goalie is nog steeds eigendom van Anderlecht. Onze landgenoot doet het op het Kiel echter zo goed dat Germinal Beerschot hem graag definitief wil aantrekken. De Antwerpse club sprak ook al met Anderlecht, maar een akkoord lijkt niet in de maak. 

"Ik heb inderdaad met de mensen van Germinal Beerschot daarover gesproken", bevestigt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in HNB. "Maar wat mij betreft is dat helemaal niet aan de orde. We zullen er na het seizoen over praten. We maakten een afspraak: Proto wordt een jaar uitgeleend en komt dan terug. Dat blijft zo."

In de wandelgangen circuleert intussen het gerucht dat Anderlecht interesse toont in Olivier Renard, maar dat bericht wordt in alle toonaarden ontkent in het Astridpark.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties