Iniesta spreekt eeuwige trouw uit aan FC Barcelona

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Iniesta spreekt eeuwige trouw uit aan FC Barcelona
Foto: © SC

Andrés Iniesta (foto), de stofzuiger bij FC Barcelona, heeft net als zijn ploegmaat Leonel Messi te kennen gegeven dat hij zijn hele leven bij FC Barcelona wil blijven voetballen. Hij wordt nochtans ook genoemd bij Real Madrid.

Andrés Iniesta wordt momenteel uitgespeeld als doelwit van Real Madrid in de nieuwe voorzittersverkiezingen straks in juni. De middenvelder is nochtans zeker niet geneigd de overstap te maken naar het Estadio Santiago Bernabeu en zo verraad te plegen ten opzichte van de Barcelona-supporters.

"Ik heb bij Barcelona nog een contract tot de zomer van 2014 en ik ben van plan dat uit te dienen. Als alles goed gaat zal ik hier gewoon mijn carrière ook beëindigen. Ik besteed niet veel aandacht aan het feit dat mijn naam genoemd wordt bij Real Madrid. Ik weet waar ik wil spelen en dat is bij Barcelona en nergens anders", laat de momenteel geblesseerde international vandaag weten op Radio Marca.

Andrés Iniesta debuteerde in het seizoen 2002/03 voor het eerste elftal van FC Barcelona en speelde tot dus ver al 174 competitiewedstrijden voor de club. Dat hadden er eigenlijk veel meer moeten zijn, maar Iniesta heeft vaak af te rekenen gehad met blessures. "Alleen dit seizoen heb ik echt al veel wedstrijden moeten missen. Ik hoop echt eens dat ik een lange reeks van matchen zal kunnen spelen of in ieder geval eens een seizoen blessurevrij te blijven", besluit Iniesta.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties