Duitse media in de ban van ruzie Podolski-Ballack

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Duitse media in de ban van ruzie Podolski-Ballack
Foto: © SC

Duitsland mag zich stilaan opmaken voor het WK in Zuid-Afrika na dubbele winst tegen Liechtenstein en Wales. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn bij de Mannschaft getuige de ruzie tussen Lukas Podolski (foto) en Michael Ballack.

Duitsland moet op weg naar Zuid-Afrika enkel nog rekening houden met de concurrentie van Rusland. Voor de groepswinst zal het wellicht tussen deze twee landen gaan. De Duitsers wonnen van Liechtenstein en Wales, maar het is vooral de ruzie tussen Lukas Podolski en aanvoerder Michael Ballack waar de media bij onze oosterburen wakker van liggen.

In Cardiff kregen de twee ploegmaats het aan de stok met elkaar omwille van een tactisch meningsverschil. Podolski was de opmerking van Ballack op een gegeven moment zodanig beu dat hij besloot om de middenvelder van Chelsea een oplawaai te verkopen. Na afloop van de wedstrijd wilden de beide kemphanen er niet al te veel over kwijt.

"Het zijn zaken die vaker voorkomen op een voetbalveld. Als hij een andere mening heeft dan die van de aanvoerder, dan moet hij daarover praten. Op het veld heeft hij echter naar mij te luisteren. Dat deed hij niet, en om dan handtastelijk te worden is niet netjes", aldus Ballack in de Duitse pers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties