Haydock en Santiago zoeken een nieuwe club

De Nijs Michael
| 0 reacties
Haydock en Santiago zoeken een nieuwe club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tubeke zal hoogst waarschijnlijk degraderen naar de tweede afdeling en dat heeft zo zijn gevolgen voor enkele spelers. Alan Haydock en Rafaël Santiago moeten op zoek naar een nieuwe werkgever, want de contracten van beide spelers worden niet verlengd.

Alan Haydock ruilde degradant FC Brussels afgelopen zomer voor promovendus AFC Tubeke, maar daar beleeft de middenvelder ook geen vrolijke tijden. Haydock mocht dit seizoen 25 keer in de basis starten, maar hij kon niet voorkomen dat de Waals-Brabanders afgleden naar een voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. Het bestuur van Tubeke heeft daarom beslist om het contract van de Belg niet te verlengen, deze zomer kan Haydock dus transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Ook Santiago zal volgend seizoen niet meer te zien zijn in het shirt van Tubeke. De Braziliaanse aanvaller kwam dit seizoen niet verder dan 6 basisplaatsen en 14 invalbeurten. Hij vond slechts één keer de weg naar de netten. Het bestuur van Tubeke heeft daarom beslist om zijn aflopend contract niet te verlengen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties