Wenger gaat voor de derde plaats

Tom Drossaert
| 0 reacties
Wenger gaat voor de derde plaats
Foto: © SC

Arsène Wenger wil koste wat het kost nog de derde plaats in de Premier League behalen. Op die manier is Arsenal rechtstreeks geplaatst voor de Champions League. De Londense club staat momenteel vierde in de competitie.

 

De Franse trainer wil absoluut de voorrondes van het Kampioenenbal vermijden. De vierde plaats betekent deelname aan de kwalificaties. “Hierin weet je nooit wie je treft. Een derde plaats is veel veiliger.”, aldus een verontruste Wenger.

 

De Gunners hebben nog wel veel werk voor de boeg willen ze de verhoopte derde plaats veilig stellen. Met nog zeven wedstrijden te gaan heeft de club uit Londen momenteel zes punten achterstand op stadsrivaal Chelsea, dat derde staat. Met nog resterende wedstrijden tegen de top drie heeft Arsenal zijn eigen lot in handen.

 

Vertrouwen

 

Trainer Wenger heeft er het volste vertrouwen in. “We zijn bezig een sterke reeks neer te zetten. We wonnen onze laatste zes competitiematchen en hopen daar tegen Wigan dit weekend een vervolg aan te breien.”. De titel acht Wenger te ver weg. “Onze matchen tegen de top drie hebben uiteraard een grote invloed op de titelrace, maar we staan zelf te ver weg om de titel nog binnen te kunnen rijven.”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties